FunkedUp Logo wit

EEN AVOND FUNKED UP IS ..

.. een avond waar groovende acts met een randje samenkomen voor een lekkere club/ festival sfeer. Met een laagdrempelige ticketprijs proberen we een breed publiek te laten kennismaken met internationale, nationale maar ook lokale bands. Dit doen we in de funk, soul, jazz, hip-hop, blues en reggae. 

Verspreidt over drie zalen in Gebr. de Nobel kunnen bezoekers meerdere acts op een avond ontdekken en bewijst Funked Up al vele edities dat je sowieso een geniale avond live muziek krijgt, wat je smaak ook is!

POWERED BY

PROGRAMMERING

PROMOTIE

PRESENTATIE

ORGANISATIE

De Funk baas achter dit alles is mister Peter Knoppert! Deze man houd zich al jaren bezig met de programmering van grote en kleine events en wist in het verleden Mister Corey parker al naar Nederland te halen voor SummerJazz festival! Inmiddels werkt Peter niet meer alleen en wordt Funked Up ook georganiseerd met enkele andere mensen en licht de promotie in handen van Tom van Oijen. Funked Up is dus een zeer kleine organisatie die het moet hebben van vrijwilligers en meewerkende partijen zoals De Gebr. de Nobel waar de Funked Up avonden plaatsvinden. Met drie zalen kan Funked Up hier precies aanbieden wat we willen, verschillende acts van groot tot klein voor een breed publiek voor een schappelijke entreeprijs!

VRIJWILLIGERS

Funked Up kan alleen toegankelijk blijven doordat de organisatie en alle handjes achter de schermen door vrijwilligers gedaan wordt. We zijn dan ook altijd blij met nieuwe  aanwinsten die ons simpelweg willen komen helpen of ook echt productie of promotie ervaring willen komen opdoen bij ons. We kunnen altijd mensen gebruiken! Op de dag zelf gaat het dan om de opbouw van de sfeer, fotograven, cameramensen. In de pre-productie zit dit hem in de promotie van het event en het regelen van alle randzaken als aankleding contact met de acts. Je kan ons bereiken via de gegevens op de contactpagina of via een bericht op onze socials.

STICHTING

Inmiddels zijn we met Funked Up een ware stichting. Hiermee kunnen we aanspraak maken op interessante fondsen die onze avonden ondersteunen en we zodoende nog meer gave acts naar Leiden kunnen halen. Ons streven is namelijk om deze live muziek avonden toegankelijk te houden voor een schappelijke entreeprijs. Dit kan met de capaciteit van de Leidsche locaties zo alleen met financiële ondersteuning. Met onze nieuwe stichting hopen we hier gebruik van te kunnen maken! Super veel dank dan ook aan onze vrijwillige Voorzitter, Penningmeester en secretaris die dit alles mogelijk maken!

VOLG ONS FUNKY TEAM OOK OP ONZE SOCIALS