FunkedUp Logo wit

PARTNERS

SENA

Sena geeft ons de mogelijkheden om groter te denken dan voorheen. Sena zet zich in voor de rechten van muzikanten wij zijn daarom ook enorm trots zijn dat ze een partner van Funked Up zijn. Samen vertegenwoordigen we dezelfde waarden en staan we voor het feit dat muzikanten een goed beloond moeten worden voor de kunsten die zij vertonen. 

 

Website: www.Sena.nl 

3 VOOR 12

De fotografen en journalisten van 3 Voor 12 Leiden komen regelmatig langs op Funked Up om de sfeer te vangen. We zijn dan ook altijd enorm blij met hun artikelen en mooie foto’s die we ook op onze Socials mogen gebruiken!

Website: 3voor12.nl

LEIDENGRAM

Volg je Leidengram al? Dit is de grootste en populairste isntagram account door en voor Leiden. Deze account heeft meer dan 20K volgers en is een vaste partner van Funked Up in de promotie van aankomende events!

Volg: LeidenGram

GEMEENTE LEIDEN

De gemeente Leiden heeft Funked Up al vele edities ondersteund. Zij snappen dat een stad als Leiden live muziek nodig heeft en een podium moet bieden voor lokale acts. Dit is precies wat wij ook willen en daarom een fijne lokale partner van Funked Up.

Website: Gemeente Leiden

POPUNIE

De Popunie staat voor het stimuleren en promoten van muzikanten in Zuid-Holland. Deze partij heeft ons al vele malen financieel geholpen met het tot stand brengen van onze evenementen! 

Website: Popunie.nl

CULTUURFONDS

Het Prins Bernhard cultuur is een belangrijke partner voor Funked Up  en ondersteund ons financieel in het laagdrempelig houden van Funked Up zonder verlies te doen aan kwaliteit. Overigens focust het cultuurfonds zich veel breder dan muziek alleen en kun je ook zelf een donatie doen waardoor de cultuursector verder wordt versterkt. 

Website: Cultuurfonds.nl

VOLG ONS FUNK OOK OP ONZE SOCIALS