FunkedUp logo gekleurd

2 OKTOBER 2022

VOLG ONZE SOCIALS OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!

DATUM: 26 MAART 2022

TIJDEN: 2000 - 0200

TICKET: €16,00

DATUM

TIJDEN

LOCATIE

TICKET

2 OKTOBER 2022

20:00 - 02:00

€16,00

ARTIESTEN

NAFT

NAFT FunkedUp

Dat zijn blazers die blazen, drummers die drummen en juichers die juichen. NAFT laat elk feestje draaien, laaien, en ontploffen! NAFT blaft en likt aanstekelijk in je oorschelp met een eigenzinnige mix van house, techno en de betere beats. Gisteren nog in de DJ-booth, vandaag live en knallend zowel op podia als op straat te vinden. NAFT ontstond in de zomer van 2018 op de Gentse straatstenen. Sindsdien is de formatie aan een gestage opmars bezig in België en Nederland vanuit hun thuisbasis Gent. Hier waren zij onder andere te zien op de Gentse Feesten!

Triangel: Geraard Buyck

Fagot: Floris de Smet

Pauk: Jan Heirman

Hobo: Tom Heynssens

Blokfluit: Robbe Latré

Engelse hoorn: Niels van Paemel 

VOLG NAFT

NAFT FunkedUp

SPANNEND! Ja er komt een act die we pas later bekend zullen maken! Dit omdat het optreden een primeur is en deze artiest eerst ook nog zijn eigen aankondigen moet doen. Hou onze socials dus in de gaten om als eerste te weten wie deze mystery act zal zijn!

Ernst Friele FunkedUp

GUS WALKER

Gus Walker Funked Up 26 Maart

BAM! Weer een dikke primeur op Funked Up en dit keer van Gus walker!!! Een primeur aangezien hij sinds kort solo aan een eigen album werkt na enkele jaren als de frontman bij de band Distructive Pinguins. Een unieke kans dus om als eerste zijn nieuwe eigen geluid live te horen op ons podium!

Gus Walker brengt frisse herkenbare alternatieve popmuziek met warme diepe reggae en hiphop beats als fundament. Met een flinke dosis liefde probeert hij zijn visie op de wereld en het leven te vertolken met Engelstalige liedjes waarin hij kritiek op mens en maatschappij niet schuwt.

Gijs Berger – vocals
Boudewijn Pleij – keys
David van den Beld – guitar
Dani Sucahyo – bass
Arjen Grimmius – drums
Lauran Neerincx – trumpet
Isaac “IHAKA” McCluskey – trombone
Willem Abelen – sax

VOLG GUS WALKER OP INSTAGRAM!

Gus Walker Funked Up 26 Maart

SVEN ROZIER GROUP

Sven Rozier groep FunkedUp

Sven Rozier is een drummer, organisator en internationaal jazzartiest. Geboren in Chun Chun City, Zuid-Korea. Hier ontdekte Sven al op zeer jonge leeftijd dat drummen zijn passie was. Later studeerde hij af aan het Conservatorium in Rotterdam, met als specialisatie Jazz Muziek. Gedurende zijn hele carrière speelde Sven over de hele wereld met grote artiesten op verschillende festivals. De Sven Rozier band speelt muziek voor de mensen als een impressionistisch klankschilderij’’. Deze avond presenteert de Leidse Sven Rozier Group funky stukken als City Leids, Freddy Goes Lido! Voetjes van de vloer dus. 

Drums: Sven Rozier

Altsaxofoon: Zeth Latukolan

Bas: Daniel Gueli 

Gitaar: Lucas Meijers

VOLG SVEN

Sven Rozier groep FunkedUp

THE BACKPOCKETS

Deze cover band is ontstaan doordat alle bandleden elkaar kennen van de middelbare school en waar ze in de muziekles vrienden zijn geworden. Dit door degemeenschappelijke passie voor muziek en Vulfpeck! “De passie voor Vulfpeck is ontstaan door de strakke en minimalistische grooves. De muziek is ontzettend interessant en op hun grooves kan je nooit stil zitten” Een andere grote held van de band waarvan ze nummers spelen is Stevie Wonder! “Groove in combinatie met interessante harmonie maakt Stevie zo bijzonder.” Een paar jaar terug stonden Tha Backpockets ook al bij ons bij FunkedUP en nu zijn ze dus terug! 

STRIK & STRAK

FunkedUp Strik & Strak

Deze gasten maken van een verlegen muurbloem nog een meezingende head-banger. Echt hoor, Strik & Strak draaien platen die, of je ze kent of niet, iedereen lekker vindt! Van onbekende smerig dikke beats tot master classic funk en beat poppende Hip-Hop. Het concept van de avond en de mensen bepalen de sfeer en Strik & Strak duiken er vol op in. Verkleed met gekkigheid, straf-atjes, een eigen glitterbol en Funky bakfiets maken ze overal een dikke fissa van! 

VOLG STRIK & STRAK

FunkedUp Strik & Strak

DATUM: 26 MAART 2022

TIJDEN: 2000 - 0200

TICKET: €16,00

DATUM

TIJDEN

LOCATIE

TICKET

2 OKTOBER 2022

20:00 - 02:00

€16,00

CORONA, TICKETS, TIJDEN & ENTREE

TIJDEN: Wij vonden zelf dat wat vroeger beginnen in tijden van Corona wel lekker dus die 20:00 beginnen die houden we erin! Verder mogen we deze avond ouderwets tot 02:00 door! 

TICKETS: Mocht je al een ticket hebben gekocht en komen er onverwachts nieuwe negatieve Corona maatregelen waardoor het event niet door kan gaan, dan storten we direct het geld terug! Alleen de fee van de ticketboer kunnen we niet vergoeden zijnde €0,61.  

ENTREE: Er komen bij ons niet meer dan 500 bezoekers in dus op dit moment hoef je helemaal niets aan QR codes of testbewijzen te laten zien aan de deur, behalve dan je Funked Up ticket, YES! Houdt onze website en socials in de gaten mochten er toch onverwachts nieuwe maatregelen komen.

VOLG ALLE VOORBEREIDINGEN
EN UPDATES OP ONZE FUNKED UP SOCIALS