FunkedUp Leiden logo blauw

2 OKTOBER 2022

VOLG ONZE SOCIALS OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!

UITVERKOCHT!

DATUM: 2 OKTOBER 2022

TIJDEN: 2030 - 0300

TICKET: €16,00 incl Garderobe

DATUM

TIJDEN

LOCATIE

TICKET

2 OKTOBER 2022

20:30 - 03:00

De 30ste Funked Up!

Na een uitverkochte editie tijdens het vorige Leidens Ontzet wilde we ook nu weer een Funky avond organiseren en wel op zondag 2 oktober! In de stad is er deze avond weinig te doen omdat het op een zondag valt en al enkele jaren missen wij de live muziek een funky groove die toch gewoon hoort bij dit mooie feest! Kom 2 oktober dus naar Funked Up om de hele avond te dansen en te proosten. Ook is het onze 30ste editie dus tof als je dat met ons komt vieren!

ARTIESTEN

DE NACHTELIJKE ESCAPADES

Ooit opende De Nachtelijke Escapades in de kleine zaal tijdens Funked Up en was het een van hun eerste optredens. Inmiddels heeft de groep zich in sneltreinvaart ontwikkeld en presenteert Funked Up met trots deze act tot headliner van de avond. Met een onuitputtelijke liefde voor muziek en een onmiskenbaar eigen geluid. Ze spelen naadloos funk, soul, hiphop en ska aan elkaar, resulterend in een vernieuwende en originele sound. Dit in combinatie met hun Nederlandstalige, poëtisch rijke teksten – die geen tekort kennen aan humor – en een flinke dosis energie maakt hun muziek tot een vrolijke, verrassende en unieke ervaring. Hun live optredens zijn een viering van de vrijheid van muziek – simpeler gezegd, EEN FEEST!

VOLG DE NACHTELIJKE ESCAPADES

SPANNEND! Ja er komt een act die we pas later bekend zullen maken! Dit omdat het optreden een primeur is en deze artiest eerst ook nog zijn eigen aankondigen moet doen. Hou onze socials dus in de gaten om als eerste te weten wie deze mystery act zal zijn!

Ernst Friele FunkedUp

Dr Justice &
the Smooth Operators

FunkedUp bands

Dr Justice & the Smooth Operators kwamen in 2016 bij elkaar. Door de jaren heen ontwikkelden zij hun eigen stijl tot de perfectie aan toe. Deze ‘Future Funk’ is een mix van Disco, Electronic, Pop, en Funk. Catchy dansbare songs, die je af en toe laten weg-glibberen of volledig omver blazen. Tight chops, drie geweldige achtergrondzangeressen, slappy bas, keytar en een ever-energetic performance.

VOLG HUN SOCIALS

FunkedUp bands

COVERBAK

Coverbak is geen mainstream coverband, maar zoeken met alternatiever repertoire groove met een randje op. Deze 8 koppige band neemt je mee vanaf de jaren 80 met blitze blazers riffs, glamour gitaarsolo’s en brutale basslijntjes. 

VOLG COVERBAK

Johnny & The Spacemachine

Johnny & The Spacemachine zullen de avond openen. Een serieuze band gericht op het niet-serieuze en altijd op zoek naar intergalactische dansmoves. Diep funk grooves, zwoele akkoorden en pompende bassloopjes. Dit alles in combinatie met teksten over het leven, dode katten en fictieve televisiepersonages

VOLG ZE OP HUN SOCIALS

STRIK & STRAK

FunkedUp Strik & Strak

Deze gasten maken van een verlegen muurbloem nog een meezingende head-banger. Echt hoor, Strik & Strak draaien platen die, of je ze kent of niet, iedereen lekker vindt! Van onbekende smerig dikke beats tot master classic funk en beat poppende Hip-Hop. Het concept van de avond en de mensen bepalen de sfeer en Strik & Strak duiken er vol op in. Verkleed met gekkigheid, straf-atjes, een eigen glitterbol en Funky bakfiets maken ze overal een dikke fissa van! 

VOLG STRIK & STRAK

FunkedUp Strik & Strak

DATUM: 2 OKTOBER 2022

TIJDEN: 2030 - 0300

TICKET: €16,00 incl Garderobe

DATUM

TIJDEN

LOCATIE

TICKET

2 OKTOBER 2022

20:30 - 03:00

CORONA, TICKETS, TIJDEN & ENTREE

TIJDEN: Wij vonden zelf dat wat vroeger beginnen in tijden van Corona wel lekker dus die 20:00 beginnen die houden we erin! Verder mogen we deze avond ouderwets tot 02:00 door! 

TICKETS: Mocht je al een ticket hebben gekocht en komen er onverwachts nieuwe negatieve Corona maatregelen waardoor het event niet door kan gaan, dan storten we direct het geld terug! Alleen de fee van de ticketboer kunnen we niet vergoeden zijnde €0,61.  

ENTREE: Er komen bij ons niet meer dan 500 bezoekers in dus op dit moment hoef je helemaal niets aan QR codes of testbewijzen te laten zien aan de deur, behalve dan je Funked Up ticket, YES! Houdt onze website en socials in de gaten mochten er toch onverwachts nieuwe maatregelen komen.

VOLG ALLE VOORBEREIDINGEN
EN UPDATES OP ONZE FUNKED UP SOCIALS