FunkedUp Logo wit

27 DECEMBER

VOLG ONZE SOCIALS OM OP DE HOOGTE TE BLIJVEN!

3de KERSTDAG!

De kerstdagen zijn voorbij, je hebt je helemaal vol gegeten en dus de hoogste tijd om samen met je vrienden nog één goed feest te pakken in 2022! Even die kerstdagen van je af dansen en een avond vol funky tunes meepakken vol gezelligheid, dikke live optredens en gezellige funky DJ’s!

DATUM: 27 december2022

TIJDEN: 19:30 tot laat!

DATUM:

TIJDEN:

LOCATIE:

TICKET:

ARTIESTEN

DRIE ZALEN VOL DIKKE FUNKY TUNES! 

MICHELLE DAVID & THE TRUE-TONES

Michelle david and the True-tones Funked Up

Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul. Michelle David is geboren in North Carolina en opgegroeid in New York zong al vanaf haar vierde in de kerk en een jaar later al bij haar eerste gospelgroep The Mission of Love. 

Nu staat Michelle samen met de True-Tones in uitverkochte zalen en festivals over de hele wereld. Voorheen bekend als Michelle David & The Gospel Sessions, kunnen Michelle David & The True-tones met de nieuwe bandnaam nog meer muzikale invloeden aan hun unieke stijl toevoegen.

Een eer dat ze bij ons op Funked Up komen optreden en wel in een XL bezetting met percussie en blazers!!!

VOLG EN LUISTER MICHELLE

Michelle david and the True-tones Funked Up

SPANNEND! Ja er komt een act die we pas later bekend zullen maken! Dit omdat het optreden een primeur is en deze artiest eerst ook nog zijn eigen aankondigen moet doen. Hou onze socials dus in de gaten om als eerste te weten wie deze mystery act zal zijn!

Ernst Friele FunkedUp

POWER TO THE PIPO

FunkedUp Party to the Pipo

Power to the Pipo serveert een onweerstaanbare cocktail van harde grooves en explosieve solo’s. Rauw, energiek, rete funky en altijd feest! De band groeide in de afgelopen jaren uit tot een populaire live act met ruim 200 optredens op de teller and counting! Deze helden stonden eerder al bij ons op het podium en toen ging werkelijk het dak eraf dus mega tof dat ze terug zijn om het jaar af te sluiten met Funked Up!

VOLG DEZE POWER PIPO'S!

FunkedUp Party to the Pipo

FUNKY TIMES

Funky Times op Funked Up

Kleurrijke trainingsjacks en smerige dikke grooves maken het dat echt niemand stil kan blijven staan op deze blije funk formatie uit Duitsland. Funky Times is DE opkomende funk formatie volgens onze eigen Candy Dulfer en we zijn dan ook mega blij dat ze bij ons op Funked Up staan de 27ste! Check hun geniale instagram account om in de mood te komen en als je nog twijfelde om te komen dan weten we zeker dat je komt als je hun muziek geluisterd hebt. 

CHECK FUNKY TIMES OP

Funky Times op Funked Up

DRAGONFRUIT

’Voortgekomen uit de liefde voor sample hip-hop en neo-soul’’. Dat is de absolute basis voor deze Rotterdamse alt-R&B-band Dragonfruit! Het geluid van deze band wordt gekarakteriseerd door soundscapes, old-school samples en electronics die samen met de betoverende stem van lead singer Danique van der Vlugt, die zoals ze het zelf zeggen “a verry danceable atmosphere” creeert. Oke dan, let’s dance Dragonfruit! 

VOLG DEZE ROTTERDAMMERS

SILENT DISCO XL MET STRIK & STRAK EN DJ RAFIKI!

FunkedUp Strik & Strak

Speciaal voor deze extra grote december editie pakken we in de Nobel extra uit met onze Silent Disco. Met een extra grote discobol, meer koptelefoons en drie DJ’s tegelijk gaan we de kleine zaal van de Nobel op stelten zetten. Strik & Strak nodigen voor deze editie de hulp in van vriend en Afrika DJ Rafiki. Deze Leidse DJ heeft een grote voorliefde voor alles wat met Oost-Afrika te maken heeft. In het verlengde organiseert hij ook onder de naam Karibu eigen Oost Afrikaanse avonden met naast muziek ook dans en food. en wellicht dat er nog andere DJ vrienden achter de draaitafels kruipen. Dit wordt een geniale afsluiter en we gaan door tot de laatste niet meer kan dansen en zingen! 

VOLG STRIK & STRAK

FunkedUp Strik & Strak

DATUM: 27 december 2022

TIJDEN: 19:30 tot laat!

DATUM

TIJDEN

LOCATIE

TICKET

2 OKTOBER 2022

20:30 - 03:00

CORONA, TICKETS, TIJDEN & ENTREE

TIJDEN: Wij vonden zelf dat wat vroeger beginnen in tijden van Corona wel lekker dus die 20:00 beginnen die houden we erin! Verder mogen we deze avond ouderwets tot 02:00 door! 

TICKETS: Mocht je al een ticket hebben gekocht en komen er onverwachts nieuwe negatieve Corona maatregelen waardoor het event niet door kan gaan, dan storten we direct het geld terug! Alleen de fee van de ticketboer kunnen we niet vergoeden zijnde €0,61.  

ENTREE: Er komen bij ons niet meer dan 500 bezoekers in dus op dit moment hoef je helemaal niets aan QR codes of testbewijzen te laten zien aan de deur, behalve dan je Funked Up ticket, YES! Houdt onze website en socials in de gaten mochten er toch onverwachts nieuwe maatregelen komen.

VOLG ALLE VOORBEREIDINGEN
EN UPDATES OP ONZE FUNKED UP SOCIALS